O nas

Podjetje KOVINARSTVO IVANETIČ d.o.o.  iz Omote pri Semiču, je sodobno družinsko podjetje z že več kot 20-letno tradicijo.

Ukvarjamo se z izdelavo manjših in srednje velikih strojnih elementov in obdelavo kovin in plastike po naročilu. Naša proizvodnja je prilagojena na serijske izdelke, kot tudi na izdelavo posamezne in prototipske strojne dele.

Nudimo stružne in rezkalne strojne dele iz različnih vrst materiala (kovina, al, plastika / CNC in klasični stroji). Naša ponudba vsebuje tudi brušenje, varjenje, krivljenje  in kaljenje. Izdelke je možno obdelati dvo in tro-dimenzionalno.

Kontrola izdelka izvajamo že pri sami izdelavi in na zahtevo stranke priložimo tudi meritveni protokol.

Dolgoletna izkušnja, redno šolan kader, izredna natančnost pri obdelavi materialov na sodobno opremljenem strojnem parku in prilagodljivost v logistiki, so pomembni dejavniki, ki primorata k tem, da smo obdržali dolgoletno tradicijo in izjemno zadovoljstvo naših strank.

Naše stranke so podjetja iz specializiranih tehničnih področji (avtomobilska industrija, robotika) in zahtevajo tehnološko zahtevne izdelke v čim krajšem času.

Naš cilj je nuditi kvalitetne storitve, pridobivati nove stranke in izpolnjevati naše znanje!

 

Vas zanima več?